Korvfabriken är nu
Korvfabriken är nu
Korvfabriken i Skattungbyn tackar
för fantastiska år och STÄNGER butiken 16 juli -23
All vår korv är slut efter en överraskande kundtillströmningen sedan midsommar och vi hade inte trott det skulle gå så bra, men att vi ska stänga har vi bestämt sedan tidigare, det gick bara fortare….
”Vi har haft så kul och träffat så många hängivna korvälskare, fått mycket beröm för våra produkter och varit med om en spännande utveckling och resa, men nu går vi vidare med annat som tar vår tid och uppmärksamhet!”
Ett stort tack för allt, hälsar Nina och Johan med familjer!



Sidfläsk från oss i Korvfabriken skär jag i mindre bitar och lägger i ugnsplåten med högre kant, låter fläsket brynas en stund i ugnen och sedan häller jag på pannkakssmeten, (tog inget salt i pga salt i fläsket).
Tillagar ugnspannkakan tills den är bubblig och hög med fin färg, sen låter jag den stå 5-10 minuter, (ja mamma, jag kommer ihåg att du alltid sa och gjorde så)
Sedan är det bara att servera, se nästa bild!
Tänk vilken fin artikel vi fick i MT och FK!
Tack Katarina Cham Sjödén
för text och bild!
Det känns så kul att många är nyfikna på vad vi gör!

Våra produkttion varierar beroende på vad vi har tillgång till och vi utgår från de råvaror vi har och utvecklar smaker vartefter och är naturligtvis lyhörda för ER kunders önskemål och ideér......
Att så mycket som möjligt är närproducerat och gärna ekologiskt ser vi som en självklarhet.
Vi använder endast havsalt, alltså inget nitrit, vilket gör att färgen på produkterna kan upplevas annorlunda och mindre röda.